marți, 17 august 2010

Sfaturi utile - montarea sistemelor de iluminat de gradina Garden lights

Sistemul GARDEN LIGHTS - corpuri de iluminat pentru gradina - este proiectat pentru a garanta siguranta dumneavoastra, a copiilor si a animalelor dumneavoastra.

SFATURI UTILE PENTRU INSTALAREA SI UTILIZAREA SISTEMELOR GARDEN LIGHTS

Pe baza normelor europene sistemul alimentat de 12 Volti este solutia cea mai sigura pentru alimentarea unui sistem cu curent electric. Tehnologia imbunatatita a permis ca iluminatul cu 12 volti sa ofere suficienta lumina pentru a ilumina gradinile si pentru a crea efecte de lumina ambientale si de atmosfera.
Siguranta si simplitatea acestor sisteme de iluminat ofera avantajul de a putea fi instalate de catre oricine. Sistemele complete, de la transformator la asamblarea propriu zisa, sunt prevazute cu conectoare insurubabile, impermeabile astfel incat sa nu fie necesare alte unelte in timpul instalarii. Asamblarea sistemelor de iluminat necesita doar o surubelnita.

Sistemele GARDEN LIGHTS sunt potrivite instalarii atat in gradini existente, noi sau reamenajate.

INSTALARE SI UTILIZARE

GARDEN LIGHTS = usor de instalat si de folosit.
Produsele Graden Lights va ofera o serie de corpuri de iluminat care pot fi usor instalate in siguranta de catre oricine, fara a apela la serviciile unui electrician.

Fiecare set de iluminat este dotat cu 2 metri de cablu cu conectoare insurubabile, impermeabile, care asigura atasarea la cablul principal. Nici nu ar putea fi mai usor! Toate cablurile si transformatoarele sunt usor de folosit datorita acestor conectoare insurubabile si impermeabile.

Detaliile sistemului

Pentru a va ilumina gradina si pentru a avea cele mai bune rezultate si efecte va sfatuim urmarirea urmatorilor pasi:
1.Se va alege produsul din gama produselor GARDEN LIGHTS.
2.Puterea nominala insumata a consumatorilor va determina alegerea transformatorului potrivit. (22,60 sau 150 Watt)
3.In cazul in care sistemul necesita un transformator de 22 sau 60 watti,este recomandat sa folositi un cablu principal de 10 metri SPT-1W cu 4 conectoare, un prelungitor de 6 metri SPT-1W, sau un stecher.
In cazul in care sistemul necesita un transformator de 150 watti, este indicat sa folositi un cablu principal SPT-3W sau un prelungitor de 10 metri SPT-3W sau un stecher.
Locatia din gradina determina cate prelungitoare si cate cabluri sunt necesare.
In acest moment se poate incepe instalarea. Cablurile trebuie sa fie ingropate in pamant si pot fi extinse si adaptate in orice moment. Gama produselor include un numar diferit de transformatoare, cabluri si prelungitori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu