luni, 19 decembrie 2011

BRAZII DE CRACIUN IN GHIVECI -BANI ARUNCATI PE FEREASTRA!

BRAZII DE CRACIUN IN GHIVECI -BANI ARUNCATI PE FEREASTRA!

Media e plina de recomandari de acest gen: Fiti Eco si cumparati brazi de craciun in ghiveci pe care, ulterior, sa le puteti planta in curte. Oare este oportun sau doar o reclama ieftina?
Moda brazilor de Craciun in ghiveci este tot mai populara (sau doar popularizata).
Daca nu aveti conditii de pastrare adecvate, adica o gradina de iarna suficient de racoroasa, atunci nu merita sa investiti intr-un brad de craciun in ghiveci. 
Degeaba incercati sa va linistiti sufletul cu o fapta ecologista, bradul va avea sanse minime de supravietuire dupa ce o scoateti in incaperea calda si uscata.  Bataia de cap nu se justifica. 
Atunci mai bine achizitionati un brad taiat care, oricum a fost cultivata in acest scop.
O spun din experienta personala. Am cumparat pe vremuri un brad de craciun in ghiveci, l-am tinut intr-o incapere (gradina de iarna) foarte racoroasa de Craciun.  Apoi am tot tinut-o asa pana in primavara, o mai scoteam la aer pe timpul zilei, daca nu era prea rece. In primavara am plantat bradul. Sarmanul nu a dat multe semne de viata. A trecut peste trei ani pana cand a inceput sa dea muguri noi.

Si toate acestea cu un centru de gradinarit in curte. 
Deci asi avea tot interesul sa vand brazi la ghiveci, o facem doar cu informarea clientilor despre aspectele amintite mai sus.
Mai degraba cumparati brazi taiati care, oricum, au fost cultivate in acest scop.
O sarbatoare frumoasa tuturor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu