vineri, 19 noiembrie 2010

Capcane contra cartitelor, sfaturi utile

Capcane contra cartitelor, sfaturi utile

http://3.bp.blogspot.com/_dAkUanHZOAs/TGuJBo__BwI/AAAAAAAASbI/9ZSJaFFDgk0/s1600/Close-up_of_mole.jpg
cartita

 

Pe masura ce vremea se raceste, cartitele parca pun mai multe probleme multor proprietari de gradini decat de obicei.
Iarna cartitele vor fi tot active dar se retrag in adancimi mai mari, fapt ce va ingreuna prinderea lor.
Mai jos postam cateva dintre produsele destinate luptei contra cartitelor

Informatii si sfaturi utile in lupta de combaterea cartitelor puteti gasi pe o postare anterioara. Este indicat sa le cititi pt a putea lua o decizie cat mai corecta in eficientizarea luptei, precum si tipul si cantitatea de capcane care va sunt de folos.

Webshop: http://www.gardenstore.ro/accesorii/combaterea-daunatorilor

Sfaturi utile:  http://piscinenaturale.blogspot.com/2010/08/cartitele-combaterea-cartitelor.html

Capcana Cartita arc

Descriere:

Capcana cartite 7,5 x 15 cm cu arc - x 2 buc capcana se monteaza in canal in ambele sensuri cate o bucata. Nu aveti de facut decat o mica groapa, eliminand pamantul sau gazonul deasupra canalului. Odata ce cartita inainteaza in tunel si trece prin inel, declansand arcul este prins instantaneu. Se livreaza in set de doua bucati, pt a acoperi fiecare sens din vizuina. 
Considerati achizitionarea de mai multe perechi de anticartite, avand in vedere ca o singura capcana nu garanteaza eficienta totala


Capcana Cartita arc
capcana cartita arc
Capcana Cartita arc 26,00 lei
Capcana Cartita cleste

Descriere:

Capcana cartite 8 x 18 cm tip cleste se monteaza in canal. Nu aveti de facut decat o mica groapa, eliminand pamantul sau gazonul deasupra canalului. Sistemul este un cleste incordat prin intermediul unui arc. Declansatorul este o lamela care, in momentul in care este atins de catre cartita, sare din loc, actionand clestele. Sistemul functioneaza din ambele sensuri.
Considerati achizitionarea de mai multe perechi de anticartite, avand in vedere ca o singura capcana nu garanteaza eficienta totalaCapcana Cartita cleste
capcana cartita cleste 
Capcana Cartita cleste
30,00 lei

Dispozitiv antiCartita cu ultrasunete

Descriere:

Dispozitiv anti-cartite cu ultrasunete. functioneaza cu 2 baterii 1,5V Raza de actiune 30m. Eficienta dupa 1-2 saptamani.
Totusi, suntem nevoiti sa va informam ca aceste capcane au un feedback negativ mare.  Personal nu recomand utilizarea acestor dispozitive. Defapt niciun dispozitiv cu ultrasunete nu va avea efect garantat.


Capcana Cartita cu ultrasunete
dispozitiv anticartita cu ultrasuneteCapcana Cartita cu ultrasunete
103,00 leiCapcana Cartita Swissino Supercat

Descriere:

Capcana cartita cu cui percutor. Se monteaza ingropat pe traseul frecventat de cartite. Arc foarte sensibil. Cui percutor eficient. Utilizare multipla. Functioneaza in ambele directii. Verificare usoara a sistemului - vizual, de la distanta. 
Considerati achizitionarea de mai multe perechi de anticartite, avand in vedere ca o singura capcana nu garanteaza eficienta totala
 Eficienta superioara Calitate Elvetiana
capcana cartita


Capcana Cartita Swissino Supercat
capcana cartita 
 
 Capcana Cartita Swissino Supercat

58,00 lei


Capcana Cartita tip tunel

Descriere:

Capcana cartite tunel 5,5 x 25,5 cm se instaleaza in tunelul sapat de cartita. Cartita intra in tubul prevazut cu doua usi ce se deschid doar spre interior. Odata intrand nu mai poate iesi. functioneaza din ambele sensuri. Nu omoara cartita!
ConsConsiderati achizitionarea de mai multe perechi de anticartite, avand in vedere ca o singura capcana nu garanteaza eficienta totala
Capcana Cartita tip tunel
capcana cartita
 
Capcana Cartita tip tunel
25,00 lei 
webshop
sursa: Lacor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu